Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twitter (X)’de beğenileri nasıl gizleyebilirim? Yani, yeni adıyla X'te beğendiğim gönderileri nasıl gizleyebilirim? Başkalarının bunları görmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Twitter (X) eskiden kullanıcıların beğenilerini gizlemek için tek seçeneği profillerini özel yapmaktı. Fakat Twitter, kullanıcılara beğenilerini gizleme özelliğini sunarak bu soruna yeni çözüm getirdi.
Twitter’da beğenileri gizleme:
Adım: Twitter’ın resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım: Sol üst köşede bulunan üç noktayı tıklayın.
Adım: Açılan menüde “Premium – Tercihler” seçeneğine tıklayın.
Adım: “Seçili yeni özelliklere erken erişim” seçeneğini aktif hale getirin.
Adım: Sayfanın en alt kısmında “profil özelleştirme” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adımları tamamladığınızda, beğenileriniz yalnızca sizin tarafınızdan görülebilecek ve beğenileriniz Twitter API’leri aracılığıyla genel erişime kapalı olacak.
Twitter, beğeni gizleme özelliğini devreye aldı. Yeni güncelleme ile birlikte Twitter, beğenileri gizleme özelliğini daha basit adımlarla kullanma imkanı
Profil simgesine tıkladığınızda açılan pencerede "Premium" kategorisine girin. Çıkan kategoride "Tercihler"i ve sonrasında "Erken Erişim"i seçin. "Profil Özelleştirme" bölümünde "Beğeniler Sekmesini Gizle" seçeneğini etkinleştirerek işlemi tamamlayın.